Култовият попфолк изпълнител Тошко Тодоров посрещна пролетта с ново гадже. За

...
Култовият попфолк изпълнител Тошко Тодоров посрещна пролетта с ново гадже. За
Коментари Харесай

Помните ли изпълнителя на Радка, пиратка, хвана си гадже на язовира

Култовият попфолк реализатор Тошко Тодоров посрещна пролетта с ново гадже. 

За това се похвали самият той в профила си във фейсбук, като смени статуса си на " привързан “. Новата възлюбена на Тошко е дългокрака русокоса хубавица от Горна Оряховица и се споделя Мима Шопова. Двамата се срещнали още преди година, само че чак в този момент решили да обявяват връзката си обществено. 

Тошко показа, че за пръв са се видели на язовир " Йовковци “, където и двамата били отишли за риба. Певецът не помни към този момент дали в този ден е извадил нещо от водата. Но сигурно тогава Мима е хванала огромната риба. Двамата не желаят да издават къде и по какъв начин ще изкарат медения си месец. Но в главата на попфолк динозавъра към този момент се върти концепцията за нова ария, която да посвети на обичаната Мима. Какъв ще е текстът и жанрът на новият шлагер обаче към този момент създателят му не желае да издава, с цел да не бъде песента урочасана от недоброжелатели.

Новата обич на Тошко Тодоров е буйна рибарка и употребява всяка свободна минута, с цел да обикаля водоемите и да лови огромни риби: сомове, шарани, каракуди, кефали, скобари. Не я плашат нито зной, нито мраз. Харесва и дънния лов на риба и течащите водоеми, тъй като в язовир и баба знаела да лови риба. " Разликата сред мене и другите дами рибарки е, че те ловят по язовирите, а за мен няма нищо по-хубаво от реката. В нея рибата е по-дива и по-борбена като мен “, споделя атрактивната русокоска. Рекордът й за уловена риба е 72 кг шаран, който измъкнала от водата след дълга двучасова битка благодарение на другари. 

Пред " Телеграф “ попфолк динозавърът Тошко Тодоров издаде и още една загадка. През април влиза в студио, с цел да запише няколко нови песни. От поверие обаче не желае да каже какъв род ще бъдат те. Категоричен е обаче, че те ще станат шлагери. 

" Дължа го на моите почитатели, които през всичките тези години не стопират да посещават изявите ми. Като се кача на сцената, те не стопират да пеят и танцуват на старите ми шлагери, само че взех решение, че ще е хубаво да ги изненадам и с нещо ново. Това за мен ще бъде едно извънредно прелестно и вълнуващо предизвикателство “, не крие вълнението си Тошко. След смяната на статуса му на " привързан “ единствено за няколко часа легендата получи десетки поздрави и пожелания за дълги и щастливи съзнателни години с изгората. 

Като измежду хората честитили новата обич има даже и българи оттатък океана. Вестта, че Мима Шопова към този момент е " обвързана “, пък хвърли в дълбока тъга и тъга десетките нейни почитатели и обожатели в обществената мрежа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР